Wiki goes Caribbean: Papiamentu

Op zaterdag 15 juni organiseren we weer een WGC-bijeenkomst in het Nationaal Archief. Help je ons om meer informatie over het Caribisch gebied op de Nederlandse en Papiamentstalige Wikipedia toe te voegen? Er ontbreekt nog veel kennis over en perspectief op Caribisch Nederland. Neem deel aan de schrijfsessie en ontdek hoe je kunt bijdragen aan de kennisverspreiding over de Caribische landen binnen het Koninkrijk!

Inspirerende sprekers
Drs. Jorge G.R. Labadie Solano, voormalig universitair docent Papiamentu zal een introductie geven over Papiamentu en is ook Tolk-Vertaler Spaans én Papiaments.

Wikipedia bewerken
Benieuwd wat je kunt doen om de informatie over het Caribisch gebied op Wikipedia te verbeteren en uit te breiden? Kijk eens tussen onze lijsten van gewenste artikelen (rode linken) en artikelen op Wikipedia die nog verbeterd of vertaald kunnen worden.
Vergeet je laptop niet.

Vrijwilligers van Wikimedia Nederland zijn aanwezig en bieden je de helpende hand. Medewerkers van het Nationaal Archief wijzen je de weg naar de bronnen in onze collecties.

Tijdstip en locatie
Datum: zaterdag 23 maart 2024
Tijd: 13:00-16:00 uur
Waar: Nationaal Archief, Prins Willem-Alexanderhof 20, Den Haag
Kosten: Gratis
Max. aantal deelnemers: 50
Niet vergeten: laptop
Aanmelden: via Wikimedia Nederland
Organisatie: Wiki goes Caribbean Werkgroep van Wikimedia Nederland, Dutch Caribbean Book Club en Nationaal Archief

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Literaire middag

Plaats een reactie